دیدار پزشکیان و رئیس‌جمهور ترکیه در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای + فیلم فهرست رسمی اعضای کابینه یمن که به شهادت رسیدند، منتشر شد + عکس دیدار پزشکیان و رئیس‌جمهور تاجیکستان در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای روسیه: ایران همچنان رویکردی مسوولانه در همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نشان می‌دهد دیدار پزشکیان با آنتونیو گوترش در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای + فیلم معاون اول رئیس جمهور به شهدای کابینه یمن ادای احترام کرد تأکید استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حل مسائل اراضی رودخانه چهل‌بازه در چارچوب ضوابط قانونی جزئیات تازه از تفویض اختیارات رئیس‌جمهور به استانداران پزشکیان : ایران همواره آماده حل‌وفصل دیپلماتیک و مسالمت‌آمیز برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای خود بوده است + فیلم واکنش عارف به فعال‌شدن مکانیسم ماشه: غربی‌ها آخرین برگشان را هم رو کنند؛ ما هنوز برگ اولمان را هم رو نکرده‌ایم + فیلم سرلشکر موسوی: ترور دولتمردان یمن نشانه هراس عمیق از انسجام ملت‌ها در دفاع از فلسطین است تسلیت پزشکیان در پی وقوع زلزله افغانستان وزیر دفاع: سازمان‌های شانگهای و بریکس جایگزین مناسبی برای یکجانبه‌گرایی غرب هستند + فیلم پیام تسلیت عراقچی در پی وقوع زمین‌لرزه در افغانستان | اعلام آمادگی ایران برای کمک‌رسانی سران شانگهای حمله رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران را محکوم کردند پزشکیان: هیچ فاصله‌ای بین مردم ایران و پاکستان نیست ترامپ: هیچگاه اینقدر حالم خوب نبوده است پزشکیان: سازمان شانگهای در راستای ایجاد جهانی صلح‌آمیزتر و همکاری‌های اقتصادی گام بردارد دستور پزشکیان برای واریز مرحله چهارم کالابرگ + جزئیات زمان واریز و مبلغ رسوایی اخلاقی جدید برای رژیم صهیونیستی؛ خاخام عالی‌رتبه اسرائیلی به اتهام تجاوز جنسی دستگیر شد خودزنی مجدد ارتش اسرائیل | جنگنده‌های اسرائیلی مواضع نیروهای خود را بمباران کردند(۹ شهریور ۱۴۰۴) انفجار یک کشتی در دریای سرخ در حوالی بندر عربستانی (۹ شهریور ۱۴۰۴) ارتش اسرائیل: یک ساختمان متعلق به حزب‌الله را منهدم کردیم (۹ شهریور ۱۴۰۴) شتاب بخشیدن به پروژه‌های مسکن ملی| پیگیری انعقاد قراردادهای جدید تا سقف ۶۵۰ میلیون تومان رئیس ستاد مشترک ارتش یمن: اسرائیل درهای جهنم را به روی خود گشود | پاسخ ما دردناک خواهد بود عراقچی: درباره اسنپ‌بک در اجلاس شانگهای صحبت خواهد شد رئیس قوه قضاییه قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان را تبریک گفت
سرخط خبرها

قالیباف: تلاش‌ها در کرانه باختری رژیم صهیونیستی را منفعل کرده است| هنیه: جریان مقاومت در بهترین شرایط خود قرار دارد

  • کد خبر: ۱۷۰۷۶۱
  • ۰۲ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۲
قالیباف: تلاش‌ها در کرانه باختری رژیم صهیونیستی را منفعل کرده است| هنیه: جریان مقاومت در بهترین شرایط خود قرار دارد
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به تلاش‌های مؤثری که در سال‌های اخیر در کرانه باختری اتفاق افتاده است، گفت: این تلاش‌ها رژیم صهیونیستی را منفعل کرده است و این راه باید ادامه پیدا کند چرا که برکات زیادی خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس و هیئت‌همراه با حضور در مجلس شورای اسلامی با محمدباقر قالیباف رئیس قوه مقننه دیدار و گفتگو کردند.

قالیباف: تلاش‌ها در کرانه باختری رژیم صهیونیستی را منفعل کرده است| هنیه: جریان مقاومت در بهترین شرایط خود قرار دارد

قالیباف در ابتدای این دیدار ضمن خوشامدگویی به رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس و هیئت همراه، گفت: ما در مجلس شورای اسلامی رفت و آمد‌های زیادی داریم، اما این ملاقات کاملاً متفاوت است.

رئیس نهاد قانون‌گذاری کشورمان با بیان اینکه «مقاومت تنها راه پیروزی است» به مبارزات مردمی گروه‌های فلسطینی در بیش از ۷ دهه اشاره و تأکید کرد: گروه‌های فلسطینی در مسیر مبارزه مردمی، با روحیه مقاومت و شهادت پیش رفتند و در این میان، حماس قوی‌ترین مجموعه مستقر شناخته شده است و لذا دشمنان ناگزیرند که دیگران را واسطه مذاکره کنند که این موضوع به‌دلیل روحیه مقاومت و مجاهدت حماس است.

قالیباف با بیان اینکه عزت در سایه مقاومت شکل می‌گیرد، ادامه داد: تاریخ فلسطین نشان داده است هرجا روحیه  وادادگی، مسیر مذاکره و تسلیم در مقابل رژیم صهیونیستی و خوی استکباری آمریکا بوده، این مسیر محکوم به شکست شده است و هرکس مجاهدت، ایستادگی و مبارزه کرده است امروز با عزت و افتخار پیروز است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما، این پیروزی‌ها را مدیون امام خمینی (ره) هستیم، گفت: همه امت اسلامی مدیون امام خمینی (ره) هستند که این روحیه تحول، انقلاب و مبارزه با استکبار را به ما آموخت. امام (ره) همواره تأکید می‌کرد که وحدت امت اسلامی مهم‌ترین رمز پیروزی است و ما هم امروز به عنوان فرزندان امام (ره) و همچنین سربازان مقام معظم رهبری همین سیاست را دنبال می‌کنیم.

قالیباف: تلاش‌ها در کرانه باختری رژیم صهیونیستی را منفعل کرده است| هنیه: جریان مقاومت در بهترین شرایط خود قرار دارد

وی ضمن ابراز خرسندی از تلاش‌های مؤثری که در سال‌های اخیر در کرانه باختری اتفاق افتاده است، گفت: این تلاش‌ها رژیم صهیونیستی را منفعل کرده است و این راه باید ادامه پیدا کند چرا که برکات زیادی خواهد داشت.

قالیباف با بیان اینکه وحدت در جبهه مقاومت مهم‌ترین عنصر در بین گروه‌های فلسطین است، بیان کرد: هدف اصلی این گروه‌ها نابودی اسرائیل است و همه باید به سمت این هدف حرکت کنند و به حاشیه‌ها نپردازند.

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس نیز در این دیدار تأکید کرد: ما حامل سلام همکاران‌مان از جمله رئیس مجلس قانونگذاری فلسطین و نایب رئیس این مجلس به شما هستیم.

اسماعیل هنیه با بیان اینکه رژیم صهیونیستی و آمریکا زورگو هستند، ادامه داد: تنها راه، مقابله با آن‌هاست. همان‌طور که شهید سلیمانی مهم‌ترین رسالتش تقویت جبهه مقاومت بود.

هنیه در ادامه ضمن ابراز خرسندی از دیدار با رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: مجلس شورای اسلامی رکنی از ارکان انقلاب اسلامی و همیشه در رأس مجلس شورای اسلامی، مردان بزرگی از دل همین امت اسلامی قرار داشتند که به مسئله فلسطین معتقد بودند.

قالیباف: تلاش‌ها در کرانه باختری رژیم صهیونیستی را منفعل کرده است| هنیه: جریان مقاومت در بهترین شرایط خود قرار دارد

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس با اشاره به دومین حضور خود در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شما از مکتب مقاومت و حمایت از فلسطین هستید. بنده در شما همان روحیه حاج قاسم سلیمانی را می‌بینم و شما در واقع همرزم تمام عمر حاج قاسم و حاج‌قاسم همرزم ما در طول مبارزات فلسطین بود.

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس با اشاره به تحولات فلسطین، گفت: این چالش‌ها و مبارزات و نبرد‌های صورت گرفته انسجام ما را تقویت خواهد کرد با این حال برخلاف همه شرایط سختی که در کرانه باختری با آن مواجه هستیم برادران ما در میدان نبرد حضور دارند.

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس تأکید کرد: جریان مقاومت امروز در بهترین شرایط خود قرار دارد و همچنین باید بگویم غزه و کرانه باختری هیچ وقت این چنین آماده نبوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->